ghghjhj

2016. március 22., kedd

"Kár, hogy kihagytátok!" - Barna ... Befejeződött az önismereti workshop

”A 2x 2,5 órás tréning lehetőséget adott, hogy egy kissé közelebb kerüljünk önmagunkhoz. A játékos feladatok segítettek abban, hogy képet kapjunk magunkról és a támogató csoportnak köszönhetően arról is, hogy mások milyennek látnak bennünket. 

Megvizsgáltuk, milyen konfliktuskezelő stratégia a ránk leginkább jellemző, lehetőséget kaptunk érzéseink megfogalmazására. 


A csoporttagok nagyszerűen adtak megerősítő visszajelzéseket egymásnak, így hamar oldott hangulatú, egymást támogató csoporttá váltunk.”
Lívia


”Köszönöm, hogy itt lehettem. Nagyon sokat kaptam a tréningtől.”
Éva







”Nagyon örülök, hogy részt vehettem az önismereti tréningen, sok pozitív élménnyel, tapasztalattal lettem gazdagabb. Jó érzés volt olyan Emberek társaságában lenni, akik szintén arra törekednek, hogy boldogabban éljenek önmagukkal, s környezetükkel.

Ha a jövőben lehetőség lesz hasonló tréningre, én biztosan jelentkezni fogok. És jó szívvel ajánlanám másoknak is! Szánjanak egy kis időt magukra, nem fogják megbánni! Köszönöm a lehetőséget!”
Niki


”Időt fordítottam magamra, így több lettem.”

Klári






”Kár, hogy kihagytátok.”

Barna








“Szuper volt a társaság is és a feladatok is, nagyon jól éreztem magam. Jönnék máskor is!” 
Évi


“Kiváló alkalom volt ez a két foglalkozás arra, hogy kilendüljek a hétköznapokból. Jó volt megismerkedni a csoporttagokkal és Líviával, aki a foglalkozásokat vezette. Köszönöm a lehetőséget!”
Eszter

Nincsenek megjegyzések: