ghghjhj

2016. március 1., kedd

Ingyenes pszichowellness tréning fiatal szülőknek

A Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesülete

Pszichowellness, önismereti, önbizalom növelő tréninget szervez fiatal szülőknekAz emberek többsége önbizalomhiánnyal küzd, alulértékeli magát. A gyenge önbizalom a munkában, a kapcsolatokban, a szülői teendők ellátásában és a döntéshozatalban is érezteti negatív hatását. Az önbizalomhiány megakadályoz bennünket abban, hogy elérjük, amit akarunk, és gyengébben teljesítünk, mint amire valójában képesek vagyunk.

A tréning időpontjai1. rész:     2016. 03. 12. 16.30-19.00. 
2. rész:      2016. 03. 19. 16.30-19.00.
Fiatal szülőként gyakran szembesülünk azzal, ...
hogy életünk valamely területén elégedetlenek vagyunk önmagunkkal. A munka, a gyermeknevelés, a párkapcsolat mind olyan feladatok elé állít bennünket, amelyek teljesítése nehézséget jelent számunkra.

Miről szól a tréning?

A 2x 2,5 órás tréning egymásra épülő játékos feladatokból áll, melyek abban nyújtanak segítséget, hogy
  • leküzdjük félelmeinket
  • összehasonlítsuk énképünket azzal a képpel, amit mások alkotnak rólunk: megvizsgáljuk, mennyire tér el az, ahogy az egyén saját magát látja attól, ahogy mások látják őt, illetve attól, amit ő gondol arról, hogy mások gondolnak róla
  • átgondoljuk kapcsolatainkat másokkal, készségeinket csoporthelyzetekben: a csoporttagok szembesülnek azzal, hogy viselkedésük milyen hatást gyakorol másokra, segítséget kapnak az egymással kapcsolatos érzéseik megfogalmazásához, egymással megosztásához
  • megtudjuk, hogy milyen konfliktuskezelő stratégia a ránk leginkább jellemző
  • megtapasztaljuk saját társas hatékonyságunkat
  • empátiás készségünk fejlődik
  • a saját személyes tulajdonságainkról is visszajelzést kapunk

A tréner


Brokés-Hadházy Lívia  vagyok, történelem szakos középiskolai tanár valamint kommunikációs és konfliktuskezelésben jártas tréner.
Több sikeres személyiségfejlesztő képzéssel a hátam mögött örömmel osztom meg tudásomat ezen a rövid tréningen is a szülőkkel, mert célul tűztem ki, hogy a lakóhelyemen, Balatonalmádiban a közösség szolgálatában kamatoztathassam tapasztalataimat: kommunikációs és konfliktuskezelő technikák megismertetése, bizonyos élethelyzetekben lévő emberek (szülők, pedagógusok stb.) önismeretének, ezáltal önbizalmának növelése.

A tréning időpontjai


1. rész:     2016. 03. 12. 16.30-19.00. 
2. rész:      2016. 03. 19. 16.30-19.00.

A képzés a Norvég Civil Alap NCTA- 2014-8296-B- JUMP UP MUM! pályázati támogatásnak köszönhetően 

ingyenes, de regisztrációhoz kötött.Az alábbi linken március 10-ig várjuk a jelentkezőket.

Jelentkezési űrlap

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Nincsenek megjegyzések: