ghghjhj

TámogatóinkMIÉRT ÉRDEMES TÁMOGATÓNAK LENNI?


Hozzájárulhatsz egyesületünk fennmaradásához, az egyesület életéhez!

Cserébe reklámfelület biztosítunk számodra, feltüntetünk az egyesület honlapján támogatóként.

Ha szeretnéd munkáddal, vagy szellemi javaddal, illetve anyagi eszközeiddel támogatni a Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesületét, kérjük vedd fel a kapcsolatot munkatársaink valamelyikével, vagy hívd az egyesület telefonszámát! Köszönjük!

Email: iroda@nbae.hu
Tel: +36 30 791 3208

Bankszámlaszámunk

Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesülete
B3 TAKARÉK Szövetkezet 72900037-10012899


TÁMOGATÓINK

Veszprémimami - Veszprém és Veszprém megye családi információs portálja


Az Imami története 6 évvel ezelőtt kezdődött Pécsett. Ekkor egy saját problémáira, kérdéseire is választ kereső anyuka, Gellén Nóra létrehozta a kifejezetten anyukáknak, családoknak, kismamáknak szóló információs weboldalát. 

Hiánypótlónak számított, így nagyon gyorsan népszerűvé vált. Ma már 17 megyeszékhelyen és 2 Pest megyei városban működik imami.hu oldal. Mindegyik weboldal mögött egy-egy kisgyermekes anyuka áll: van közöttünk grafikus, közgazdász, bába, tanító, könyvelő, köztisztviselő és még sorolhatnánk. Ebben a sokszínűségben rejlik az imami egyik fő ereje: mindenki másban jó, másféle tudást, tapasztalatot, személyiséget hordoz és mindez összeadódik.

Magam is három gyermekes édesanyaként megtapasztaltam, hogy hány különböző helyen kell böngésznünk hasznos infókért, a nekünk szóló programajánlatokért, így örömmel vágtam bele az oldal szerkesztésébe 2012. őszén, amelynek magam is aktív használója vagyok. Akkor még nem is sejtettem, mennyi kihívás, kaland, tapasztalat és öröm vár rám! Azóta évek teltek el,nőnek a gyerekek, az oldal pedig megújult formában, újabb tartalmakkal igyekszik anyának, mamának, családanyának, családnak hasznos, szórakoztató tartalmakat közvetíteni. A weboldal célja, hogy praktikus helyi információkkal, online szolgáltatásokkal, érdekes olvasmányokkal könnyítsék meg a szülői élet szép, de olykor nehéz időszakát. - Szunyogh Szandra


Pályázat útján támogatnak minket:

Nincsenek megjegyzések: