ghghjhj

Bemutatkozás

A Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesülete 1988 óta működik. 2013. májusa óta a folyamatos megújulás jellemzi, köszönhetően az egyesület jelenlegi elnökének Benedek Annának és elnökhelyettesének, Kissné Schandl Bernadettnek. 

Balatonalmádiban – a védőnői, településnépességi statisztikák tanúsága szerint is - az ország legtöbb településével ellentétben egyre nő a három- ill. több gyermeket nevelő családok száma. Egyesületünk létszáma is hétről-hétre, dinamikusan bővül. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan városban élünk, ahol országos szinten is feltűnően magas a nagycsaládosok száma. Maga ez a tény is vonzza a hasonló szemléletű, tehát gyermekközpontú, családban, közösségben gondolkozó embereket.

A Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesülete igyekszik élménydús programokkal, rendezvényekkel, előadásokkal adományosztással, közösség összetartó programokkal hozzájárulni tagcsaládjaink és a helyi, balatonalmádi lakosok életéhez. Rendezvényeinken mindig magas a résztvevők száma, mely nagy örömünkre szolgál. 

Az egyesület célja az élet és az anyaság tiszteletére nevelés, a házasságért és a jövő generációjáért érzett felelősség erősítése, a nagycsaládosok sajátos érdekeinek képviselete és szolgálata, felmutatni a társadalomnak azokat az értékeket, amelyeket a nagycsaládosok képviselnek, valamint a nagycsaládok egymást ismerő és segítő közösséggé szervezése.

Adatvédelmi tisztviselő:
dr. Schubert István
schubert.istvan@crackensys.hu 

Adatvédelmi tájékoztató

Bankszámlaszámunk


Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesülete
B3 TAKARÉK Szövetkezet 72900037-10012899

ELNÖKSÉG


Az egyesület elnöke

Benedek Anna
Az egyesület telefonszáma: +36 30 791 3208
E-mail: elnok@nbae.hu


             Az egyesület elnökhelyettese

Kissné Schandl Bernadett

info@nbae.huAz egyesület titkára


Paksáné Király Katalin

info@nbae.hu           

Az egyesület könyvelője

Horváth és Társai Könyvvizsgáló és 

Adótanácsadó Kft.

E-mail: hkonyv@hkonyv.hu
Pályázatok útján támogatnak minket:

  

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.

Nincsenek megjegyzések: