ghghjhj

Miért érdemes tagnak lenni?


Amit adunk

Számos kedvezményben, adományban, remek családi programokban és rendezvényekben, érdekes, és hasznos előadásokban, tanácsadásokban lehet részetek: szülőnek, gyereknek egyaránt. Számos civil együttműködő partnerrel rendelkezünk így különböző közösség összetartó programokon van lehetőségetek részt venni.

Amit kérünk

Csupán annyit, hogy légy mindig nyitott az egyesület kezdeményezéseire! Aktív részvételeddel segíts bennünket, hogy igazi támogató, összetartó közösséggé formálódjunk! 

Bővebb információért és a jelentkezési feltételekért keress minket az info@nbae.hu email címen, vagy a 06-70 395-8220 telefonon. 


 Gyakori kérdések

  1. Ki számít nagycsaládosnak? Az Egyesület rendes tagja lehet mindenki, aki saját háztartásában legalább három gyermeket nevel vagy nevelt fel, és egyetért az Egyesület célkitűzéseivel, vállalja az Egyesület feladatainak megvalósításában való közreműködést, valamint a tagdíj rendszeres fizetését.
  2. Hogyan lehetek tag? A rendes és pártoló tagok felvétele belépési nyilatkozat alapján történik. A jelentkezőket az elnökség veszi fel. A felvételt megtagadó határozat ellen a választmányhoz fellebbezésnek van helye. A választmány kétharmados szótöbbséggel bírálhatja felül az elnökség határozatát.
  3. Hogyan lehetek tagja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének? Ha szeretnél a mi egyesületünkhöz illetve az Országos Egyesülethez is tartozni, akkor mindkét egyesülethez külön nyilatkozatok kell kitölteni, ami rajtunk keresztül érhető el. A tagdíjat mi befizetjük utánatok a Nagycsaládosok Országos Egyesülete részére.
          

Nincsenek megjegyzések: