ghghjhj

Balaton Nóra-Pont

A Balaton Nóra-Pont egyesületünk által működtetett tanácsadó szolgáltatás. A Norvég Civil Támogatási Alap nyertes pályázatának köszönhetően indulhatott el. Az országos Nóra-Hálózat tagja. Tevékenységünk folytatódhat  a "Védőháló a családokért a Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesületével " című nyertes pályázatunknak köszönhetően.

Balatonalmádiban és Veszprémben ingyenes munkaerő-piaci és esélyegyenlőségi tanácsadással várunk minden kedves érdeklődőt!
Küldetésünk a várandós nők helyzetének, érdekérvényesítésének segítése a munkaerő-piacon, az anyák munkaerő-piaci reintegrációja, a nők marginalizációjának visszaszorítása, a vállalkozások családbaráttá válásának ösztönzése, minőségi munkahelyek kialakítása. 

Küldetésünk továbbá az antidiszkrimináció hirdetése, a család és a munka egyensúlyának megteremtése, a családi munkamegosztás fontosságának ismertetése. 
Fő célunk a projekt elindításával a kisgyermekes nők munkaerő-piacra való visszatérésének segítése, a vállalkozások családbaráttá válásának ösztönzése, valamint az antidiszkriminációs tanácsadó hálózati pontként való működés.

Célunk az atipikus foglalkoztatási formák ismertetése, munkáltatók részére szemléletformálás, esélyteremtési programok és az egyenlő bánásmód minél szélesebb körben történő megismertetése. A tanácsadások ingyenesen igénybe vehetők, melyekhez plusz szolgáltatások is kapcsolhatók, mint pszichowellness és párkapcsolati tanácsadás.


Szeretettel várjuk azon édesanyákat és édesapákat, valamint minden érintettet egyéni, személyre szabott illetve csoportos munkaerő-piaci tanácsadásainkra, akik szeretnének bővebb információval rendelkezi és gyakorlati tanácsot, valamint segítséget kapni a munkába való visszatéréshez, munkahely váltáshoz, vagy akár saját vállalkozás beindításához.

A tanácsadásainkon résztvevők elsajátíthatják a sikeres állás keresés kritériumait, az önéletrajz írás praktikus, naprakész menetét, az állásinterjúkon való megjelenés szabályait. Továbbá választ kaphatnak munkajogi kérdésekre, bér és járulékok, könyvelés és az ehhez kapcsolódó kérdésekkel kapcsolatban. Életpálya tanácsadással, egyéni fejlesztési tervvel kiegészülve. A tanácsadás végére átfogó tudás és gyakorlat birtokában vághatnak neki az álláskeresésnek.

Az Álláskereső Klub-ba sok szeretettel várunk mindenkit, akik szeretnének bővebb információval rendelkezi, tapasztalataikat kicserélni, ezáltal segítséget kapni a munkába való visszatéréshez, munkahely váltáshoz, vagy akár saját vállalkozás beindításához.

A csoportos munkaerő-piaci foglalkozások és az Álláskereső Klub időpontjai az eseménynaptárunkban folyamatosan elérhető.

További információért keresd fel a Balaton Nóra-Pont honlapját ... >>>

Nincsenek megjegyzések: