ghghjhj

2023. november 3., péntek

KnowZone 2.

Az Erasmus + Ifjúságmobilitás programsorozat résztvevőit köszöntötte Fabó Péter, Balatonalmádi város polgármestere, majd Benedek Anna elnök, a Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyeslete nevében köszöntötte a jelenlévőket és tartott előadást.

A szamosdaraiak részéről Versényi István, a Szamosdarai Református Egyházközösség lelkipásztora üdvözölte a vendéglátókat és a program résztvevőit.

Dr. Sajtos Ildikó, a Gondos Panni Szociális Alapszolgáltatási Központ intézményvezetője Magyarország szociális intézményrendszeréről, a helyi alapszolgáltatásról, a családsegítésről és a helyi valóságról, lehetőségekről és bevált gyakorlatokról tartott interaktív előadást, bevonva a kedves résztvevőket.

Az ebédszünet után Dudás Zsolt tréner a kommunikációs technikákról mutatott gykorlati előadást. A tréning célja az volt, hogy a résztvevők elsajátítsák a hatékony kommunikáció alapvető technikáit.

A nap zárásaként Tarnavölgyi Gábor tréner tartott tréninget a digitalizációs segítségről az ifjúsági munkában. A tréning célja az volt, hogy a résztvevők megismerjék azokat az alapvető digitális technikákat, amelyeket az ifjúsági munkában alkalmazhatnak.

A résztvevők értékelték a szakmai tartalmakat és a tréningek gyakorlatorientáltságát. A résztvevők visszajelzései alapján a nap sikeresnek bizonyult.

Nincsenek megjegyzések: