ghghjhj

2023. november 7., kedd

KnowZone 5.

 A konfliktusmegoldás és a digitalizáció szerepe az ifjúsági munkában

A konfliktusmegoldás és a digitalizáció két olyan terület, amelyek egyre fontosabb szerepet játszanak az ifjúsági munkában. A konfliktusok a mindennapi élet természetes velejárói, és az ifjúsági munkások gyakran találkoznak velük a munkájuk során. A digitalizáció pedig egyre szélesebb körben elterjedt, és az ifjúsági munkások is egyre gyakrabban használják a digitális technológiákat a munkájuk során.

Konfliktuskezelés

A konfliktusok hatékony kezelése kulcsfontosságú az ifjúsági munkások számára. A konfliktusok megoldása során fontos, hogy az ifjúsági munkások olyan stratégiákat alkalmazzanak, amelyek segítenek a fiatal szülőknek és az ifjúsági munkásoknak a kölcsönös megértés kialakításában és a konfliktus békés megoldásában.

A konfliktuskezelésről szóló előadásában Dudás Zsolt, ifjúsági tréner bemutatta a nyílt végű kérdések gyakorlásának és az empátia kifejezésének fontosságát a konfliktusok kezelésében. A résztvevők megtudhatták, hogyan alkalmazhatják ezeket a technikákat a fiatal szülőkkel való munkád során.

Digitalizáció

A digitalizáció egyre szélesebb körben elterjedt az ifjúsági munkában. A digitális technológiák segítenek az ifjúsági munkásoknak a fiatal szülők megszólításában, a kapcsolattartásban, és a szolgáltatások nyújtásában.

A digitalizációról szóló előadásbanTarnavölgyi Gábor, tréner bemutatta, hogyan használhatják a digitális technikákat a fiatal szülők segítésére a segítségnyújtás, az összetartozás elősegítése és a fiatal szülők támogatása érdekében.

Nincsenek megjegyzések: