ghghjhj

2020. február 13., csütörtök

Sikeres nők a környezetünkben- a nők társadalmi és gazdasági szerepvállalásában rejlő lehetőségek

A nők vállalkozókedve az utóbbi években gyakran  tárgyalt témakör. E téren is egyre szűkül a különbség a nők és a férfiak szerepvállalása között.

A Balatonalmádi Család és Karrierpont a nők társadalmi és gazdasági szerepvállalásában rejlő lehetőségek és előnyök, több helyi női vállalkozó sikereinek bemutatásával is hozzájárul a nőkkel szembeni társadalmi sztereotípiák lebontásához,  a nők és férfiak változó szerepeinek tudatosításához, a magánélet és a munka összehangolását segítő atipikus foglalkoztathatóság előnyeink tudatosításához.

Büszkék vagyunk arra többgyermekes édesanyára, aki -gyermekei nevelése mellett saját céljait tudatosan követi és a lehetőségeit használja: a család összefogásával minden problémát legyőzve sikeres és elhivatott vállalkozóként  trénerként dolgozva sok sok embernek nyújt értékes segítséget az általa vezetett tanfolyamokon.

Csodálattal követjük annak a szintén többgyermekes édesanyának a szakmai munkásságát, aki -a családja ellátása mellett- széles társadalmi körben önkéntesként  és vállalkozóként is aktívan tevékenykedik a problémával küszködő gyermekeket nevelő családok helyzetének javításáért, naponta sokat tesz a megoldások szociális elfogadottságáért. a szülők ismereteinek bővítésért.

Sokat tanulhatunk attól az 5 gyermekes családtól. ahol az édesanya a család támogatásával visszatért a  munka világába, gyermekei egyéni képességeinek fejlesztése és a családi  vállalkozás támogatása mellett önálló vállakozóként, coatchként dolgozva  fáradhatatlanul segít  másokat is a sikeres életút megtalálásában.

A Balatonalmádi Család és KarrierPont működése során sok többgyermekes családod ismertünk meg, ahol mindkét szülőnek akar és tud is tenni  önálló céljai megvalósítása érdekében, melyből  az egyén, a család és a közösség is profitál.

A tapasztalatunk azt mutatja, hogy az un. “atipikus” foglalkoztatási lehetőségek  -részmunkaidő, önálló vállalkozás, táv munka- nagy részben hozzájárulnak a munka és a családi élet összhanjának kialkításához.


Nincsenek megjegyzések: